De locatie

Bellevue Goese Diep is omringd door groen en gelegen in het noorden van Goes aan het waterlandschap van het Goese Meer, de haven en het kanaal. U kunt hier eindeloos genieten van de natuur terwijl u ook in een mum van tijd in de bruisende stad bent. In minder dan 10 minuten fietsen staat u namelijk al in de binnenstad van Goes. 

Na een drukke werkdag genieten van de natuur en even tot rust komen. Klinkt goed, toch? Na een klein fietstochtje ligt u zo op een van de strandjes van de Oosterschelde. Of neem een duik in het Goese Sas, het Veerse Meer of het Goese Meer! 
In de wijk Bellevue Goese Diep is alle ruimte voor een actieve levensstijl. Naast een rondje hardlopen of fietsen in de nabije natuur kunt u ook terecht bij het sportcomplex Omnium en sportpark Het Schenge aan de overkant van het water. Of neem de kinderen eens mee naar de speeltuin of kinderboerderij bij het recreatiegebied De Hollandsche Hoeve! 

Alle voorzieningen en gemakken zijn dichtbij huis. De binnenstad heeft alles te bieden: van de vele speciaalzaken van lokale ondernemers met een uniek aanbod tot de gerenommeerde winkelketens. Natuurlijk kunt u ook genieten van een hapje of een drankje op een van de terrasjes op De Grote Markt, langs De Veste of aan de prachtige stadshaven.

Bereikbaarheid

Vanuit Goes heeft u daarnaast een prima verbinding, binnen enkele minuten begeeft u zich op de A58 richting steden als Rotterdam (± 75 minuten) Gent (± 60 minuten), Antwerpen (± 50 minuten) of Breda (± 55 minuten). Ook het Goese station is binnen 10 minuten te bereiken waardoor ook de randstad binnen uw bereik ligt. Bellevue Goese Diep heeft een uitstekende bereikbaarheid, naast een heerlijke thuiswerkplek ideaal voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer!