De locatie

Woongebied Bellevue Goese Diep wordt een ware woonoase in een bijzonder gedeelte van Goes. Hier woont u te midden van water en groen. Het nieuwe stadsgebied wordt omgeven door het Havenkanaal en het het waterrijke Goese Meer, maar ook de Kattendijksedijk en recreatiegebied De Hollandsche Hoeve en het stadscentrum van Goes zijn nabij gelegen.

Bellevue Goese Diep ontstaat op een centraal gelegen plaats. Dit gebied had voorheen een bestemming als havengebied en heeft daardoor voldoende uitvalswegen. Inmiddels is een groot deel van de gebiedsontwikkeling Goese Diep opgeleverd en door verschillende leeftijdsgroepen bewoond. De laatste fase van de woonwijk is Bellevue Goese Diep. Op deze unieke plek ontstaan herenhuizen, appartementen, penthouses en twee-onder-één-kapwoningen met een panoramisch zicht over het omliggende waterlandschap. 

Uitstekende leefbaarheid

Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Aan de overzijde van het Havenkanaal vindt u de meest dichtbijzijnde supermarkt en een delicatessenzaak. Voor uw boodschappen hoeft u dus niet ver te zoeken. Wanneer u een avond geen zin heeft om te koken, fietst u in slechts 5 à 10 minuten naar het stadscentrum of pakt u de bus op één van busstations in de wijk, want zoals overal in Zeeland heerst in Goes de bourgondische levensstandaard. Grote kans dat u binnen korte tijd uw favoriete restaurant gevonden heeft!

Dichtbij de natuur

Voor wie naast het bruisende stadsleven ook van natuur houdt is Bellevue Goese Diep de ideale thuishaven. Aan de kade kunt u genieten van de voorbijvarende boten, maar als omwonende kunt u ook met uw zeilboot of andere type vaartuig aanmeren. Vanaf deze plek vaart u zo de Stadshaven van Goes in of naar het Nationaal Park Oosterschelde of het Veerse Meer. Natuurlijk kunt u ook per fiets of te voet het omliggende polderlandschap verkennen en heerlijk wandelen bij De Hollandsche Hoeve of het Goese Sas. Ziet u zichzelf hier in alle vrijheid leven?

Bereikbaarheid

Vanuit Goes heeft u daarnaast een prima verbinding, binnen enkele minuten begeeft u zich op de A58 richting steden als Rotterdam (± 75 minuten) Gent (± 60 minuten), Antwerpen (± 50 minuten) of Breda (± 55 minuten). Ook het station van Goes is binnen 10 minuten te bereiken met de fiets of de bus waardoor ook de randstad binnen uw bereik ligt. Bellevue Goese Diep heeft een uitstekende bereikbaarheid, naast een heerlijke thuiswerkplek ideaal voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer!