Het Plan

Bellevue Goese Diep zal worden bebouwd met statige herenhuizen, royale twee- onder-een-kapwoningen en kloeke appartementen die recht doen aan het afzomen van de wijk. Zo bieden we een brede groep mensen de mogelijkheid aan tot sfeervol wonen in een dynamische omgeving. 

Er zullen in totaal 56 woningen worden aangeboden, waarvan 33 appartementen, 11 herenhuizen en 12 twee-onder-een- kapwoningen.

Twee-onder-een-kapwoningen

12 riante twee-onder-een-kapwoningen zullen er gerealiseerd worden binnen Bellevue Goese Diep. Vanuit deze geschakelde woningen heeft u prachtig uitzicht op het karakteristieke Goese Meer. De woningen zijn voorzien van groot perceeloppervlakte en uiteraard worden de woningen voorzien alle moderne/duurzame voorzieningen. Bekijk het aanbod.

Herenhuizen

De statige kade wordt verlevendigd door statige herenhuizen. Het unieke karakter en bijzondere detaillering van de woningen draagt naast de fantastische locatie aan het water met zicht op het havenkanaal nog meer bij aan de eigen identiteit van deze woningen. Bekijk het aanbod.

Parkeren

Uw auto gemakkelijk kwijt kunnen? Geen probleem, er is meer dan genoeg parkeergelegenheid. Voor de appartementen is er een parkeergarage beschikbaar die zich nagenoeg volledig onder het gebouw zal bevinden. Het parkeren voor de herenhuizen kan zelfs op eigen terrein aan de achterzijde van de woning. De twee-onder- een-kapwoningen hebben plaats voor twee auto’s op de eigen oprit. Ook is er meer dan voldoende rekening gehouden met parkeerplaatsen voor familie en vrienden, zij parkeren gemakkelijk in de vakken die gerealiseerd zullen worden aan de kade.

Appartementen

Dankzij de verhoogde plint van het appartementencomplex wordt de privacy van de bewoners gewaarborgd zodat u in alle rust en geborgenheid kunt genieten van uw woning en het gegarandeerd fraaie uitzicht vanaf het balkon. Ziet u uzelf hier al wonen? Bekijk het aanbod.