Het Plan

In Bellevue Goese Diep worden in totaal 57 woningen gerealiseerd. Het plan voorziet in 28 appartementen, 5 penthouses, 12 herenhuizen en 12 tweekappers. Het is een plek waar u wordt omringd door water en u binnen no time in de levendige binnenstad bent. Zo bieden we een brede groep mensen de mogelijkheid tot sfeervol wonen in een dynamische wijk.

Herenhuizen

Binnen Bellevue Goese Diep heeft u keuze uit 12 luxe herenhuizen aan de kade met wisselende woonoppervlakten en indelingen. Wat deze riante woningen bijzonder maakt is dat hier, los van het eerdergenoemde uitzicht over het omliggende water, er unieke indelingen zijn waaronder een kantoor aan huis, wonen op de 1e verdieping, een vide of een dakterras aan de waterkant. Benieuwd naar deze unieke indelingen? Bekijk het aanbod.

Appartementen

Binnen Bellevue Goese Diep heeft u keuze uit 28 appartementen met een grote diversiteit aan indelingen, verdeeld over 2 gebouwen met gezamenlijke haflverdiepteparkeerkelder. De complexen worden namelijk omarmt door twee straten, met ieder een eigen ingang. Feitelijk bestaat Bellevue Goese Diep dus uit twee delen die aaneengeschakeld zijn. Dankzij de verhoogde plint van het appartementencomplex wordt de privacy van u gewaarborgd zodat u in alle rust en geborgenheid kunt genieten van uw appartement en het gegarandeerd fraaie uitzicht vanaf het balkon. Ziet u uzelf hier al wonen? Bekijk het aanbod.

Penthouses

De bovenste etage van de appartementen van Bellevue Goese Diep tilt de beleving van de woonoase letterlijk en figuurlijk naar het allerhoogste niveau. Hier ontstaan namelijk vijf luxueuze penthouses. Ieder penthouse is gelijkvloers en voorzien van één of meerdere balkons. Afhankelijk van het Penthouse Type, varieert de woonoppervlakte van 126 m² tot 175 m² met dakterras van 33 m² tot 83 m².

Twee-onder-een-kapwoningen

Er worden 12 riante twee-onder-een-kapwoningen  gerealiseerd binnen Bellevue Goese Diep. Vanuit deze geschakelde woningen heeft u prachtig uitzicht op het karakteristieke Goese Meer. De woningen zijn voorzien van groot perceeloppervlakte en uiteraard worden de woningen voorzien alle moderne/duurzame voorzieningen. Alle twee-onder-één-kap woningen zijn inmiddels succesvol verkocht en de bouw is in volle gang!

Parkeren

Uw auto gemakkelijk kwijt kunnen? Geen probleem, er is meer dan genoeg parkeergelegenheid. Voor de appartementen is er een parkeergarage beschikbaar die zich nagenoeg volledig onder het gebouw zal bevinden. Het parkeren voor de herenhuizen kan zelfs op eigen terrein aan de achterzijde van de woning. De twee-onder- een-kapwoningen hebben plaats voor twee auto’s op de eigen oprit. Ook is er meer dan voldoende rekening gehouden met parkeerplaatsen voor familie en vrienden, zij parkeren gemakkelijk in de vakken die gerealiseerd zullen worden aan de kade.