19 september 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Op zoek naar een nieuwe woning? Dan is de NVM Open Huizen Dag het ideale moment om het wonen in Bellevue Goese Diep te ervaren! Zaterdag 30 september a.s. krijgt u vrijblijvend de kans om verschillende woningen in Goese Diep te bezichtigen. Benieuwd naar wat u kunt verwachten van deze dag en naar de deelnemende woningen? Lees dan snel verder of bekijk het complete woningaanbod van appartementen en herenhuizen!

Kom een kijkje nemen!

Tijdens de NVM Open Huizen Dag bieden we u een uniek kijkje in twee type woningen in Goese Diep:

-    Appartement in Residence Goese Diep

We nodigen u uit voor een rondleiding in een luxe nieuwbouwappartement! Zo kunt u vanuit het appartement van de bewoners de prachtige wijk aan het water beleven. Bespreek samen met de bewoners hoe zij de stap naar exclusief wonen aan het water hebben ervaren. 
Tijd: Tussen 11.00 - 13.00 uur 
Locatie: Goese Dieplaan 122 te Goes

-    Eengezinswoning in Bellevue Goese Diep

Neem een kijkje in een tweekapper in aanbouw op de locatie! Zo ervaart u de bouwkwaliteit van de nieuwe woningen van dichtbij en krijgt u een voorproefje van de herenhuizen. Bovendien ziet u op deze plek perfect de unieke omgeving van de wijk Bellevue Goese Diep. 
Tijd: Tussen 11.00 - 13.00 uur
Locatie: Goese Dieplaan 122 te Goes

Antwoord op al uw woonvragen 

Heeft u twijfels of vragen over het aankopen van een nieuwbouwwoning? Vaak is er meer mogelijk dan u denkt! Onze makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars staan tijdens de NVM Open Huizen Dag voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden! 

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september a.s. bent u van harte welkom tussen 11.00 - 13.00 uur in de Goese Dieplaan. Een afspraak maken is niet nodig!