23 juni 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Ontdek wat de herenhuizen en dit bouwnummer zo uniek maakt!

Dat Goes een stad aan het water is, merkt u nergens beter dan hier. Deze groene omgeving, pal aan  het water, ademt een zorgeloze rust uit. Voelde wonen ooit al eens zo ontspannen? Het glinsterende water, het geritsel van het groen, het zachte briesje rechtstreeks van de Oosterschelde; meer dan eens lijkt een gewone dag stiekem een beetje op vakantie. U voelt het iedere dag; dit is wat zo’n prettige woonomgeving met je doet.

In Bellevue Goese Diep woont u in een groene omgeving omringd door water. Even lekker het water op of het water in, is hier de normaalste zaak van de wereld. Het water ontspant, zelfs als u er alleen maar naar kijkt. Plezierig aan deze woonplek is dat het centrum van Goes en alle faciliteiten die deze stad biedt, altijd dichtbij zijn. Dat voelt niet alleen als luxe, dat is het ook. 

Genieten van natuur en bruisend stadsleven

Uw herenhuis heeft een statig karakter. Het is een huis om trots op te zijn. Een heerlijk gevoel, iedere keer als u thuiskomt. Het uitzicht over het Havenkanaal en Goes is telkens anders. Zeilboten passeren, roeiboten van de roeivereniging aan de overkant, maar natuurlijk ook fietsers en wandelaars die volop genieten van deze prachtige omgeving. De natuur ligt om de hoek. De mooie Wilhelminapolder, de Oosterscheldedijk, het Goese Sas. Op de fiets, te voet of met uw eigen bootje: u bent er zo. Gelijktijdig staat u vanaf hier ook zo in de binnenstad. In minder dan 10 minuten bent u er! Leuk om samen een terrasje te pakken, te winkelen of gewoon even de inkopen te doen voor de komende dagen.  

Natuurlijk duurzaam en energiezuinig

De kade waaraan uw herenhuis staat, ligt direct aan het water. Ieder huis heeft een eigen karakter. Uw woning past bij u. Dat geldt voor de uitstraling, maar ook voor de manier waarop uw woning gebouwd is. Eigentijds, met keuzes die aansluiten bij de nieuwste normen, gasloos en natuurlijk met zonnepanelen. Duurzame keuzes zijn niet meer dan logisch toch? Mooi meegenomen dat uw energielasten daardoor opvallend laag zijn! 

Kom binnen!

We gaan graag met u mee naar binnen. Vanuit de hal gaan we naar de eetkamer aan de voorkant van uw woning. Wat een heerlijke plek! Werkt u aan huis of heeft een hobby waarbij een eigen atelier handig is? Dan is deze ruimte daarvoor geknipt! De achterkant van uw woning kan weleens het kloppende hart van uw gezinsleven worden. Dit is namelijk uw nieuwe, riante woonkeuken. Hier bruist het! Dit is het startpunt van de dag en hier komt ook iedereen weer samen. Gezellig met partner, kinderen, maar ook vrienden en familie. De grote raampartij biedt zicht op de achtertuin. U kunt ook kiezen voor openslaande deuren. Zo verbindt u uw groene tuin nog meer met uw woonkeuken en haalt u de natuur als het ware naar binnen.

Groene achtertuin

Wat een tuin, heerlijk! Doordat uw tuin 20 meter diep is er altijd een plekje om te genieten van de zon in uw tuin! Deze ‘groene’ kamer maakt uw woning extra aantrekkelijk. U vindt u er ontspanning, rust en gezelligheid. De vrije achterom is super praktisch. Als u met de fiets of scooter weg bent geweest, kunt u deze wegzetten in de houtenberging. Natuurlijk is er ruimte om uw auto te parkeren. Liever een garage of carport? Zo’n grote tuin biedt daarvoor alle ruimte! 

Plek voor iedereen

Tot rust komen na een drukke (werk)dag? De woonkamer over de hele eerste verdieping biedt u alle ruimte voor rust en gezelligheid. Door de vloerverwarming is het hier altijd comfortabel. Plof op de bank en kijk ver weg over het water. Wat is het hier mooi! Even naar buiten? Doe dan lekker de deuren open van uw balkon aan de kade. Doordat dit balkon op het zuiden ligt, staat hier lekker lang de zon. Wilt u de dag achter u laten? Dan heeft u op de tweede verdieping drie slaapkamers, twee aan de achterkant en één aan de voorkant. De slaapkamer aan de voorkant is, met 19 m2, zo groot dat er volop ruimte is voor een kastenwand. Heerlijk, zoveel ruimte in uw kamer! De badkamer is één en al hotelluxe. Fijn is dat er nog een verdieping is! Volop ruimte dus om iedereen een mooie kamer te geven. De twee slaapkamers hier hebben tevens een fraaie lichtkoepel. Ook de techniek van uw woning vindt u hier. In de technische ruimte zit de warmtepomp, de WTW-unit, de vloerverwarmingspomp en de omvormer van de zonnepanelen maar ook wasmachine- en drogeraansluiting. Die kunt u hier dus mooi (energiezuinig) laten draaien!

Kenmerken van de woning:

 • Woonoppervlakte ca. 203 m²
 • Perceeloppervlakte ca. 199 m²
 • Balkon aan de voorzijde
 • Woonruimte op de begane grond en 1e verdieping
 • Prachtig uitzicht op het water vanuit de keuken
 • Vijf slaapkamers
 • Complete badkamer en toilet 
 • Achtertuin circa 20 meter diep
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Hoogwaardige isolatie, individuele warmtepomp en vloerverwarming
 • Energielabel A++
   

Thuiskomen!

Enthousiast over dit herenhuis? Wij ook! We begeleiden u daarom ook graag bij de aankoop van uw droomwoning! Neem contact op via 0113-21 11 47 of info@stadenzeeland.nl.