15 augustus 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Zorgeloos wonen aan het water: wat een genot! Geen onderhoud aan uw tuin en gaan en staan waar u wilt. Ook zo fijn: u trekt steeds met een veilig en vertrouwd gevoel de deur achter u dicht. Niet dat u veel weg wilt. In uw appartement lijkt het iedere dag wel een beetje vakantie. Het prachtige uitzicht over het water is dagelijks anders: boten die voorbijvaren, fietsers en wandelaars die genieten van de natuur. In uw gloednieuwe appartement én op uw zonnige balkon ervaart u het leven op een ontspannen manier. 
 

Ontdek wat de appartementen en dit bouwnummer zo uniek maakt!

De wijk Goese Diep wordt omringd water. Een zacht windje maakt duidelijk dat de zee niet ver weg is. Waar u ook kijkt, overal ziet u de subtiele glinstering van rustig, kabbelend water. Aan de achterzijde van uw appartement kijkt u uit over het rijke waterlandschap van het Goese Meer. Aan de voorzijde ziet u de haven en het Havenkanaal. Leuk is dat er zelfs enkele ligplaatsen aan de kade zullen komen. De bedrijvigheid die het water en de boten met zich meebrengen, bereikt gemoedelijk uw appartement. Dat geldt ook voor het gevarieerde karakter van de wijk. Jong en oud wonen hier op een prettige manier samen. Dit zorgt voor een aangename levendigheid. 

Eindeloos genieten van natuur en cultuur

Hier ervaart u hoe uniek deze plek aan het water is. De natuur ligt letterlijk om de hoek. Vanaf uw appartement maakt u heerlijke  wandel- of fietstochtjes richting de Oosterscheldedijk. Het Havenkanaal is leuk om te bevaren, maar het is tevens een uitstekende gids richting het gezellige Goese Sas. Daar kunt u op het terras van Het Loze Vissertje rustig op adem komen. Deze pleisterplaats bestaat al sinds 1853. Logisch dus dat niemand zich daar nog druk maakt om de tijd. Het kanaal leidt u in de andere richting naar de bruisende binnenstad van Goes. De gezellige Grote Markt vormt daar iedere dinsdag en zaterdag het decor voor de drukbezochte weekmarkt. Eerlijk? Goes is elke dag en in ieder jaargetijde uw bezoekje waard. Winkels, theater, bioscoop, museum en exposities; waar uw interesse ook liggen, hier haalt u uw hart op. 

Gloednieuw en toekomstbestendig

U geniet volop van het leven. Dat kan ook, want uw appartement is gloednieuw en volledig toekomstbestendig gebouwd. Doordat uw appartement met de nieuwste materialen en isolatie wordt afgewerkt, ervaart u behaaglijk wooncomfort, zowel op warme zomerdagen, tijdens gure najaarsstormen en op koude winteravonden. Extra prettig is natuurlijk dat u zich over onderhoud de komende jaren geen zorgen hoeft te maken. Dat scheelt een hoop rompslomp! Geen tuin om te onderhouden, een beveiligde hoofdentree: wat woont u hier goed! 

Binnenkijken in dit prachtige appartement

Uw auto heeft een vaste plek in de halfverdiepte parkeerkelder. Daar is ook de berging voor (onder andere) uw fiets(en). Het appartement zelf ligt op de tweede woonlaag. Als u binnenkomt stapt u via de hal in de royale woonkamer. De hoge ramen halen bijna letterlijk buiten naar binnen. Wat een ruimte ervaart u hier! De schuifpui naar het balkon is makkelijk te bedienen. Met een beetje mooi weer staat deze vaak de hele dag open. In de open keuken kunt u kiezen voor een praktische keuken met hoekopstelling. Natuurlijk van alle kookgemakken voorzien. De technische installaties van uw appartement zijn mooi weggewerkt in een aparte ruimte. Erg fijn is dat u daar ook uw wasmachine en droger kwijt kunt.

Heerlijk ontwaken 

Uw appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer lijkt rechtstreeks uit een luxe hotelkamer te komen. Natuurlijke krijgt u alle ruimte om uw persoonlijke wensen verder te verwezenlijken. Dit is een heerlijke plek om de dag achter u te laten. Of juist weer fris te beginnen. Eenmaal in bed laat u stiekem de gordijnen nog een beetje open. Even dommelen bij de ondergaande of opkomende zon; een mooier uitzicht is er (misschien wel) niet.

Kenmerken van het appartement

- Woonoppervlakte ca. 104 m²
- Prachtig uitzicht op het water vanuit de woonkamer
- Zonnig balkon van circa 12 m²
- Twee slaapkamers
- Complete badkamer en toilet 
- Parkeerplaats en berging in de parkeerkelder
- Duurzaam en energiezuinig
- Hoogwaardige isolatie, individuele warmtepomp en vloerverwarming
- Energielabel A++

Van A tot Z begeleiding

Bellevue Goese Diep is de laatste fase in de wijk Goese Diep. Hierdoor weet u zeker dat u niet nog jaren hinder zult ervaren van bouwactiviteiten. Bij de aankoop van uw appartement wordt u goed begeleid. De kopersbegeleider adviseert en denkt mee om van uw appartement een comfortabel thuis te maken! Samen met andere kopers en toekomstige buren leeft u zorgeloos naar de oplevering van uw appartement toe. Dit zorgt voor gemoedsrust. Bovendien is het fijn om op deze manier al kennis te kunnen maken met alle bewoners. 

Bent u enthousiast? Wij ook! We begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Neem contact op via 0113-211147 of info@stadenzeeland.nl.