2 januari 2024
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Vindt u het aankopen van een nieuwbouwwoning een grote stap? Dat begrijpen we goed. Maar met onze persoonlijke begeleiding tijdens dit traject wordt het kopen van een woning in Bellevue Goese Diep een unieke ervaring. Vanuit onze jarenlange ervaring begeleiden we u gedurende het gehele traject. Het traject bestaat uit verschillende stappen, zoals het kopersgesprek, het kiezen van de mogelijke opties en natuurlijk de oplevering van uw droomhuis.

Het kopersgesprek bij Bouwgroep Peters

Uw woning in Bellevue Goese Diep wordt gebouwd door Bouwgroep Peters. Sanja is kopersbegeleider bij Bouwgroep Peters en uw contactpersoon tijdens het gehele bouwproces. Sanja: “Tijdens het kopersgesprek nemen we samen uw vragen en wensen door. Na dit gesprek werk ik de mogelijkheden uit, waarna u een overzicht ontvangt van de opties en bijbehorende kosten. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken.”

Personaliseren in de showroom

Na het kopersgesprek is het tijd om de mogelijkheden voor de afwerking van uw huis verder te onderzoeken. Voor het aanpassen van het standaard badkamerpakket kunt u terecht bij BMN Middelburg (voorheen bekend als Raab Karcher). BMN Middelburg biedt ook keukenopties. Als u daar een keuken uitkiest, kan deze vóór de oplevering geplaatst worden. Uiteraard bent u vrij om een keuken bij een andere leverancier te kopen, de plaatsing zal dan na oplevering plaatsvinden. 

Voor een compleet interieuradvies kunt u terecht bij TMC Wonen. Zij helpen u bij de inrichting van uw huis en presenteren dit in een 3D-ontwerp, dat de adviseur samen met u bespreekt. Indien u kiest voor een TMC woonklaarpakket, bestaande uit een vloer- en een wandafwerking, wordt dit direct na de oplevering van de woning verzorgd.

Bouwupdates en bouwbezoeken 

Gedurende de bouw van uw woning houden we u regelmatig op de hoogte door middel van bouwupdates. Unieke momenten zoals de start van de bouw en het bereiken van het hoogste punt worden uiteraard op locatie gevierd. Daarnaast zijn er enkele kijk- en meetmomenten. Voor eventuele vragen tijdens het bouwproces kunt u altijd terecht bij uw kopersbegeleider via het portal ‘Volg je Woning’. 

Oplevering van uw woning

Als uw woning klaar is, vindt de oplevering plaats. Een bijzonder moment! Tijdens de oplevering loopt u samen met Bouwgroep Peters en uw mogelijke adviseur door uw woning om te controleren of alles naar wens is. Eventuele gebreken worden genoteerd op het proces verbaal van oplevering en in overleg met u hersteld.

Wilt u meer weten over het aankooptraject voor een woning in Bellevue Goese Diep en de kopersbegeleiding? We staan voor u klaar met persoonlijk advies! Neem contact op met de makelaar en stel al uw woonvragen.