8 februari 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Graag brengen wij u via deze bouwupdate op de hoogte van de vorderingen van de bouw van uw toekomstige woning.

Bouwnummer 1 t/m 4 Momenteel worden bij deze woningen alle leidingen en installaties op de tweede verdiepingsvloer aangebracht. Zodra deze werkzaamheden afgerond zijn wordt de vloer netjes afgestort. Vervolgens worden op deze verdieping de kalkzandsteenwanden gezet zodat daarna de kappen geplaatst kunnen worden. Bouwnummer 5 t/m 8 Bij deze woningen worden momenteel de kalkzandsteenwanden op de eerste verdieping geplaatst. Vervolgens zullen hier de vloeren van de tweede verdieping op gelegd worden en zal ook hier gestart worden met het aanbrengen van de leidingen en installaties op deze verdieping. Bouwnummer 9 t/m 12 Bij deze woningen is onlangs de eerste verdiepingsvloer gestort en wordt binnenkort gestart met het plaatsen van de kalkzandsteenwanden.. Hierboven vindt u ter verduidelijking foto’s van de diverse werkzaamheden. Wij hopen u zo een goed beeld te geven van het bouwproces.