26 januari 2022
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Altijd al gedroomd van een woning aan het water? In de prachtige nieuwbouwwijk Bellevue Goese Diep komt uw droom uit. Het is tevens een van de laatste kansen om een nieuwbouwwoning in Goes te betrekken. Wacht dus niet te lang met uw inschrijving! 

Sfeervol wonen aan het water en toch dichtbij de stad zijn? Met deze ideale combinatie van een natuurrijke omgeving en een praktische ligging heeft u het beste van beide werelden.
 

Genieten aan het water

Vanuit de geschakelde twee-onder-één-kapwoningen heeft u een subliem uitzicht op het karakteristieke Goese Meer. Ziet u uzelf al genieten?

De kavels hebben een groot perceeloppervlakte, variërend van circa 302 tot 358m². Woning type A heeft een woningoppervlakte van ca. 167m² en woningtype B heeft een oppervalkte van ca. 159m².  De woningen worden voorzien van hoogwaardige kwaliteit qua afwerking.

Er zijn drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en één of twee extra slaapkamers op de tweede verdieping. Er is veel ruimte rondom de woning en leefruimte op de begane grond. Met een tuin op het zonnige zuidwesten geniet u altijd heerlijk van de buitenlucht.

Tijdens de bouw wordt rekening gehouden met uw persoonlijke woonwensen: de indeling en de ruimte rondom de woning kunnen uiteraard naar behoefte worden aangepast. Zo is het mogelijk om de volledig geisoleerde garage bij de woning te betrekken en Zo creëert u een droomhuis zoals u dat altijd al heeft gewild!

Duurzaamheid, moderne voorzieningen en maximaal comfort

De woningen zijn voorzien van moderne voorzieningen en gemakken. Het spreekt tevens voor zich dat duurzaamheid een belangrijk kenmerk is van dit nieuwbouwproject. Zo bespaart u door het installeren van de water lucht warmtepomp niet alleen flink op uw maandlasten, ook draagt u uw steentje bij aan een beter klimaat voor ons allemaal! 

Heeft u interesse in een woning in Bellevue Goese Diep? Neem dan snel contact op. We maken graag kennis met u en kijken er naar uit om uw persoonlijke wensen door te nemen.