21 november 2022
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Duurzaamheid en energieverbruik spelen meer dan ooit een belangrijke rol in het dagelijks leven.

Hét moment om de nieuwbouwwoning van uw dromen te kopen komt steeds dichterbij, want met een nieuwbouwwoning heeft u zeer lage energielasten en bent u klaar voor de toekomst! Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over deze thema's. Daarom organiseren wij op donderdag 24 november a.s. tussen 18.00u & 21.00u ons inmiddels welbekende wooncafé; voor Bellevue Goese Diep. Tijdens het wooncafé; besteden wij ruimschoots aandacht aan dit prachtige nieuwbouwproject in Zeeland en informeren wij u hoe duurzaamheid en het reduceren van energieverbruik bij deze projecten geimplementeerd zijn.

Wat kunt u verwachten tijdens het wooncafé?

Tijdens het wooncafé geven wij u een zo compleet mogelijk beeld van ons nieuwbouwaanbod in Bellevue Goese Diep. Onze makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars zijn aanwezig om u direct antwoord te geven op al uw vragen en bespreken graag de voordelen van een nieuwbouwwoning of de stap naar een appartement. Uiteraard krijgt u de beschikbare brochure en overige informatie mee naar huis. Ook heeft u meteen de mogelijkheid om vrijblijvend een quickscan uit te voeren zodat uw financiële mogelijkheden duidelijk in kaart worden gebracht.

Zien we u op donderdag 24 november tussen 18:00u en 21.00u op het kantoor van Stad & Zeeland NVM Makelaars aan de Dam 13, 4461 HV Goes?