2 augustus 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Een van de grootste voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning is dat u de woning volledig naar uw eigen smaak kunt inrichten! Maar waar begint u en wat gaat dat allemaal kosten? In de meeste gevallen kunt u de woning prachtig afwerken. Hierin ontzorgen we u volledig. Voor het project Bellevue Goese Diep laten wij, in samenwerking met TMC Wonen en Raab Karcher, graag zien hoe we uw woning volledig naar uw smaak kunnen inrichten!

Luxe voor een vaste en inzichtelijke prijs

Realiseer uw droomwoning met de woonklaarpakketten van Bellevue Goese Diep. We bieden een compleet overzicht van de mogelijkheden voor de afwerking van de vloer, badkamer, keuken en wand. Ga om de tafel met een interieurspecialist en laat u volledig ontzorgen in het inrichtingsproces. Een woonklaarpakket geeft een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje van een woning in Bellevue Goese Diep. Luxe voor een vaste én inzichtelijke prijs! 

TMC Wonen: vloer- en wandafwerking

De interieuradviseurs van TMC Wonen hebben speciaal voor Bellevue Goese Diep een selectie gemaakt van de mooiste PVC-vloeren. Een vloer vormt de basis van het interieur en is daarom zeer bepalend voor een woning. Met de woonklaarpakketten van Bellevue Goese Diep heeft u de keuze uit een scala aan prachtige vloeren. Ook voor de wandafwerking biedt TMC Wonen de mooiste opties. Een interieurspecialist neemt u mee in de wandafwerkingsopties voor uw woning. 

Raab Karcher: A-merk keuken en badkamer

De vakkundige specialisten van Raab Karcher hebben speciaal voor Bellevue Goese Diep een selectie samengesteld van de mooiste A-merk badkamers en keukens. Droomt u van een keuken met kookeiland? Kies uit een modern design, hoogwaardige apparatuur én een stijlvolle afwerking van uw droomkeuken. 

De badkamer is dé plek waar comfort en ontspanning samenkomen. Raab Karcher neemt u mee in de mogelijkheden, van een luxe inloopdouche tot vrijstaand bad en van een moderne wastafel tot strakke tegels. 

Uw woonklaarpakket samenstellen met een expert

Benieuwd hoe u van uw droomwoning uw thuis kunt maken? Stel uw woonklaarpakket samen voor een woning in Bellevue Goese Diep met onze experts. Neem contact op met Stad & Zeeland NVM Makelaars via 0113-211147 of vraag de brochure aan.