22 maart 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Sommige kansen doen zich maar heel soms voor. Dat geldt ook voor de unieke mogelijkheid om in Goes te wonen aan het water. Bellevue Goese Diep vormt het sluitstuk van de inmiddels volwassen wijk Goese Diep. Makelaar Niels de Mol van Stad & Zeeland NVM Makelaars is enthousiast. “In de loop der jaren heb ik deze wijk zien groeien. Inmiddels zijn we gestart met de verkoop van de laatste herenhuizen, appartementen en penthouses. Mijn advies aan iedereen die van water en een vrij uitzicht houdt en dichtbij de stad wil wonen? Snel komen kijken en beslissen.”

Een unieke omgeving

Wie Goes kent, weet dat Goese Diep een bijzondere woonwijk is. Hier woon je te midden van water en groen. De wijk wordt omsloten door de Kattendijksedijk, het Havenkanaal, het Goese Meer en recreatiegebied De Hollandse Hoeve. Hier woon je vrij, ruim en rustig, terwijl het gezellige centrum van Goes dichtbij is. Daar vind je alle voorzieningen die je in het dagelijks leven nodig hebt, en zoveel meer. Uitgaan, lekker eten, cultuur snuiven; levensgenieters vinden er eenvoudig hun weg. Logisch dus dat al zoveel mensen voor deze wijk kozen. Jong en oud wonen hier gemoedelijk samen. 

Overal uitzicht op het water

Niels vertelt dat Bellevue Goese Diep op een centraal gelegen plaats in de nieuwe wijk ligt. “Het is de laatste plek, maar zeker niet de minste. Integendeel! Alle nieuwe woningen hebben een voor- en/of achteruitzicht op het water. Bovendien, doordat er weinig verkeer komt, betekent dat rustig en veilig wonen.” Wie gaat kijken, ziet dat er al volop gebouwd wordt. De tweekappers in deze laatste fase zijn namelijk al allemaal verkocht. “De verkoop daarvan ging opnieuw erg snel. Alle twaalf woningen zijn verkocht en zullen in het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd. Gelukkig hebben we nog diverse andere woningen, zodat mensen ook nu nog genoeg keuze hebben.”

Royale herenhuizen

Volgens Niels bieden de herenhuizen volop gelegenheid om vorm te geven aan je eigen woonwensen. “Er worden twaalf luxe herenhuizen aan de kade gebouwd. Elke woning heeft een opvallend diepe achtertuin. Wat deze riante woningen bijzonder maakt, is dat we unieke indelingen  mogelijk maken. Daarbij kun je denken aan het realiseren van een kantoor aan huis, wonen op de eerste verdieping, een vide of een dakterras aan de waterkant. Kortom, we nemen individuele wensen serieus en willen graag die extra stap zetten. Zo maken we de woning persoonlijk op maat.”


Appartementen en penthouses

Even enthousiast is Niels over de appartementen en penthouses. “Er komen 28 appartementen met een grote diversiteit aan indelingen. Deze zijn verdeeld over twee gebouwen, met een gezamenlijke parkeerkelder. Neem bouwnummer 9: dat appartement heeft een balkon over de volledige breedte van de woonkamer en biedt een prachtig uitzicht over het Havenkanaal.” De 5 penthouses springen er wat Niels betreft uit vanwege het wooncomfort op letterlijk het allerhoogste niveau.


Duurzaam, gasloos en onderhoudsvrij

Behalve de woningen zelf, stipt Niels ook de meerwaarde van nieuwbouw aan. “Al deze woningen zijn volledig duurzaam en gasloos gebouwd. Dat betekent dat de eigenaren nauwelijks energielasten hebben. Tel uit je winst! Bovendien, door het hoge afwerkingsniveau is onderhoud de komende jaren niet of nauwelijks nodig. Met de aankoop van nieuwbouw ben je dus direct klaar voor de toekomst.”


Vrijblijvend kennismaken

Stad & Zeeland NVM Makelaars organiseert regelmatig een Wooncafé, op het kantoor in Goes of op locatie. Dat is een ideaal moment om je te laten informeren. “Samen met Lennart van Wallenburg en Charmaine de Bie ben ik betrokken bij Bellevue Goese Diep. Heb je interesse, dan kunnen we altijd een vrijblijvende afspraak maken om tekeningen en woningtypes te bespreken. Fijn is dat we een eigen financieel adviseur in huis hebben, die graag over de mogelijkheden meedenkt.”