9 september 2021
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

We zijn bijzonder trots op de voortgang van ons nieuwbouwproject in Goes: Bellevue Goese Diep. Bellevue betekent letterlijk ‘Schoonzicht’ of ‘Schoon uitzicht’ en past dus perfect bij de prachtige woningen met het kenmerkende uitzicht over het water vanuit de statige herenhuizen, kloeke appartementen en royale twee-onder-een-kapwoningen.

Sfeervol wonen in een dynamische wijk

AM Zeeland houdt bij samenwerkingen van korte lijntjes. De woningen van Bellevue Goese Diep zijn dan ook ontworpen door de architecten van Archikon, een gerenommeerd architectenbureau in Goes. Er is uiteraard zorgvuldig nagedacht over de woningbehoeften in de omgeving zodat we perfect passende woningtypen kunnen aanbieden. Zo bieden we een brede groep mensen de mogelijkheid tot sfeervol wonen in een dynamische wijk.


Statige herenhuizen en kloeke appartementen

Heeft u er altijd al van gedroomd om een riant herenhuis te betrekken en daarbij te kunnen genieten van een subliem uitzicht op het water? De statige herenhuizen hebben een sfeervol karakter door de bijzondere detaillering. Ondanks dat elk pand zijn eigen unieke kenmerken heeft vormt de gehele kade toch een fraai geheel.

De appartementen van Bellevue Goese Diep hebben uiteraard ook een fraai uitzicht vanaf het balkon. De privacy van de bewoners wordt uitstekend gewaarborgd door een verhoogde plint en uiteraard is er een parkeerruimte welke zich nagenoeg volledig uit het zicht onder het gebouwd zal bevinden.


Sluitstuk van het Goese Diep

Bellevue Goese Diep is het sluitstuk van deze door groen omringde nieuwbouwwijk aan het water. Omdat er verder weinig nieuwbouwprojecten in de omgeving worden ontwikkeld biedt dit bijzondere project één van de laatste kansen tot het bemachtigen van een nieuwbouwwoning in Goes. Wees er dus op tijd bij als u interesse heeft. Heeft u belangstelling voor een woning in Bellevue Goese Diep? U kunt zich hier inschrijven. Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we maken graag kennis met u!