6 april 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Heeft u twijfels over het wonen in een appartement en/of het aankopen van een nieuwbouwappartement? Wij kunnen ons voorstellen dat dit een grote stap is. Wij kunnen u laten zien hoe mooi dat kan zijn. Komt u ook een kijkje nemen

De verkoop van de appartementen en penthouses in Bellevue Goese Diep is in volle gang. Stad & Zeeland NVM Makelaars en ontwikkelaar AM Zeeland bieden in samenwerking met een tweetal bewoners van de naastgelegen appartementen Residence Goese Diep een unieke kans!

Op vrijdag 14 april a.s. bent u van harte welkom tussen 15.30 - 17.00 uur om een appartement en penthouse in Residence Goese Diep te bezichtigen om u een beeld te geven van uw toekomstige appartement of penthouse in Bellevue Goese Diep. Zo kunt u vanuit het appartement van de bewoners de prachtige wijk beleven en samen met de bewoners ervaren hoe de stap is geweest naar exclusief wonen aan het water.

Deze dag staan de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars ook graag voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden! Uiteraard krijgt u ook de brochure mee naar huis. Nu al benieuwd naar de ervaringen van de bewoners van Residence Goese Diep? Lees hun verhaal verder via deze link

Bent u voornemens de stap naar een nieuwbouwappartement te nemen, dan mag u dit 'Open huis' eigenlijk niet missen. Meldt u aan via onderstaande link, dan houden wij graag rekening met uw komst. Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom. Wij ontmoeten u graag!

AANMELDEN

Praktische informatie:
Open huis
: vrijdag 14 april a.s. van 15.30 - 17.00 uur
Locatie: Gebouw Beluga (nieuwbouwproject Residence Goese Diep)
Parkeren: Goese Dieplaan 107 te Goes (voorzijde scouting)