15 februari 2024
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

De woningmarkt is een veelbesproken onderwerp en ook voor dit jaar zijn er op het gebied van hypotheken weer diverse wijzigingen doorgevoerd. Deze veranderingen brengen goed nieuws voor wie de aankoop van een nieuwbouwwoning in Bellevue Goese Diep overweegt!

De hypotheekvoordelen op een rijtje

Er is nu meer hypotheekruimte voor de aanschaf van energiezuinige nieuwbouwwoning, voor alleenstaanden en afgestudeerden. Dit zorgt voor positieve veranderingen bij de aankoop van een duurzaam gebouwde woning in Bellevue Goese Diep! We zetten de wijzigingen voor nieuwbouw voor u op een rijtje: 

  •  Uw nieuwe hypotheekbedrag gaat nu mede afhangen van het energielabel, wat bij een nieuwbouwwoning wel tot een bedrag van € 50.000,- extra hypotheek kan betekenen. Voor de aanschaf van een nieuwbouwwoning bij Bellevue Goese Diep met A+++ kan u zodoende tot € 30.000,- meer lenen.
     
  • Er is tevens nog een extra mogelijkheid om meer te kunnen lenen. Bij een nieuwbouwwoning met energielabel A tot A+++ kunt u tot € 10.000,- meer hypotheek ontvangen indien u dit besteedt aan extra energiebesparende maatregelen (bijvoorbeeld bij de aanschaf van extra zonnepanelen). 

Benieuwd wat dit betekent voor uw situatie?

Om deze veranderingen optimaal te benutten, raden we u aan om goed geïnformeerd te blijven en advies in te winnen bij onze makelaar van Stad & Zeeland NVM Makelaars. Die helpt u bij het vinden van de juiste hypotheekadviseur. Samen kijk we, aan de hand van uw financiële situatie en woonwensen, welke nieuwbouwwoning past bij uw persoonlijke situatie. 

Neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag!