21 februari 2024
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Stelt u zich voor… Een leven aan het water, geen zorgen over tuinonderhoud en een prachtig uitzicht dat elke dag anders is. Dat is precies wat u kunt verwachten van de appartementen van Bellevue Goese Diep. Luxe wonen en leven aan het water komen hier samen, waardoor u kunt genieten van een unieke woonervaring. 

Dit nieuwbouwproject, gelegen in het bruisende Goes, biedt een oase van comfort en luxe. Vanaf uw eigen balkon op het zuiden heeft u straks een adembenemend uitzicht op het waterlandschap van Goes. Laten we eens kijken wat dit prachtige appartement u nog meer te bieden heeft. 

Modern design & ruimte

Stap binnen in dit moderne appartement van 133 m2, zorgvuldig ontworpen om de perfecte balans te creëren tussen stijlvol design en functionaliteit. Met een royale woonkamer van maar liefst 57 m2 en twee ruime slaapkamers, is er hier voldoende ruimte om te leven, te werken en te ontspannen. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, hierdoor lijkt de ruimte in het appartement nog groter. 

Balkon op het zuiden

Een van de beste plekken van dit appartement is het prachtige balkon op het zuiden. Hier geniet u van de warme stralen van de zon, terwijl u uitkijkt over het kalme water, de voorbijvarende boten en de rustgevende omgeving. Of u nu in de ochtend begint met een kopje koffie in de frisse lucht of de dag afsluit met een glas wijn terwijl de zon ondergaat, het balkon biedt de ideale setting voor ontspanning. 

Ideale locatie

Gelegen in het pittoreske Goes, combineert Bellevue Goese Diep het beste van twee werelden: de rust van het water en de levendigheid van de stad. Met een scala aan voorzieningen in Goes, waaronder winkels, restaurants en recreatieve activiteiten hoeft u nooit ver te zoeken naar gemak of entertainment. 

Kenmerken van het appartement

•    Woonoppervlakte ca. 133 m²
•    Prachtig uitzicht op het water vanuit de woonkamer
•    Zonnig balkon op het zuiden van circa 13 m²
•    Twee ruime slaapkamers
•    Luxe badkamer en apart toilet
•    Parkeerplaats en berging in de parkeerkelder
•    Duurzaam en energiezuinig, met hoogwaardige isolatie, individuele warmtepomp en vloerverwarming
•    Energielabel A+++

Uw zorgeloze reis naar een nieuw thuis

Klaar om de volgende stap te zetten naar een leven vol luxe en gemak aan het water? Neem vandaag nog contact op met de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars via 0113-211147 of info@stadenzeeland.nl en laat ons u begeleiden in uw zorgeloze reis naar uw nieuwe thuis. Wacht niet langer, uw droomappartement wacht op u.