4 mei 2023
Geplaatst door TeamBellevueGoesediep

Heeft u interesse in stads wonen aan het water in Bellevue Goese Diep? Dan kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft. Kom langs bij de Verkoopspecial op locatie op donderdagmiddag 11 mei en laat u informeren!

Tijdens het event staan onze makelaars voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden: over de eigenschappen van de woningen, de wijk, unieke omgeving en het aankopen. Zo hebben de appartementen, penthouses en herenhuizen van Bellevue Goese Diep ieder een uniek karakter. Ontdek samen met de makelaar welke woning bij u past. 

Ervaar de wijk en omgeving

De verkoopspecial op locatie valt samen met een mijlpaal in de bouw van de twee-onder-een-kapwoningen van Bellevue Goese Diep: het hoogste punt! Met deze tweekappers komt de wijk écht tot leven. Maak kennis met de plek van de toekomstige woningen aan het water. Ook is dit een unieke kans om de rustgevende sfeer te ervaren die de omgeving biedt. Mis het niet!

Praktische informatie:
Datum: donderdag 11 mei a.s. van 16.30 - 18.00 uur
Locatie: Goese Dieplaan te Goes